Зебра завеси

Внатрешни завеси познати како “Ден/ноќ” поради нивната двослојна текстура, тие се подесуваат отворени, полуотворени и затворени, најдобар избор за естетика во вашиот дом.

Погодни за секаков вид на деловен простор, за вашиот дом, канцеларии.

Завесите се изработени од врвен квалитет од полиестер, нудиме голем избор на бои, за разгледување на боите можете да закажете мерка на телефонскиот број.

Мини зебра

Внатрешни завеси познати како “Ден/ноќ” поради нивната двослојна текстура, тие се подесуваат отворени, полуотверни и затворени, заликата помеѓу зебрите и мини зебрите е во тоа што мини зебрите се монтираат на самиот прозор, зебрите се монтираат над прозорот.

Најдобар избор за вашиот деловен простор или дом.

Завесите се изработени од врвен квалитет од полиестер, нудиме голем избор на бои, за разгледување на боите можете да закажете мерка на телефонскиот број.

Роло завеси

Внатрешни завеси со едноставен дизајн.

Лесен начин за контролирање на степенот на светлината во вашиот дом или деловен простор.

Овие завеси се совешен избор за вашиот дом, модерен стилски дизајни со која ја контролирате светлината, достапни во голем избор на бои, често се користат во декоративна смисла.

Scroll to Top