ПВЦ Ролетни

ПВЦ Ролетни се надворешни ролетни кои ја држат топлината во вашиот дом.

Најшироко користени меѓу сите ролетни. Обезбедуваат заштита од студ, топлина, инсекти, бучава и заштита од кражби.

Се монтираат од надворешната страна на прозорците, погодни за нови градби како и за реновирање на постари градби, погодни се за монтирање пред и после реновирање на просторот бидејќи тие се поставени на завршна фасада.

Алуминиумски ролетни

Алуминиумските ролетни го подобруваат изгледот на вашиот дом или деловен простор.

Обезбедуваат заштита од студ, топлина, инсекти, бучава и заштита од кражби.

Се монтираат од надворешната страна на прозорците, погодни за нови градби како и за реновирање на постари градби, погодни се за монтирање пред и после реновирање на просторот бидејќи тие се поставени на завршна фасада.

Scroll to Top