Фиксен комарник

Фиксен комарник најефтина варијанта на комарник за заштита на вашиот дом или деловен простор од секаков вид на инсекти.

Комарниците се познати по тоа што се ставаат летно време поради зголемен број на инсекти, лесни се за монтирање и демонтирање за чистење на прозорот можете и сами да го демонтирате, демонтажата во зимно време може драстично да го продолжи векот на живеење на комарникот.

Шарки Комарник

 

Комарниците на шарки ви овозможуваат да се отвараат како врата, потполна заштита на вашиот дом, деловен простор или канцеларија од секаков вид на инсекти.

Комарниците се познати по тоа што се ставаат летно време поради зголемен број на инсекти, лесни се за монтирање и демонтирање за чистење на прозорот можете и сами да го демонтирате, демонтажата во зимно време може драстично да го продолжи векот на живеење на комарникот.

Плисе комарник

Плисе комарниците во денешно време се најмодерни поради нивниот механизам, тие се отвораат и затвораат лево-десно како шибер врата.

Комарниците се познати по тоа што се ставаат летно време поради зголемен број на инсекти, лесни се за монтирање и демонтирање за чистење на прозорот можете и сами да го демонтирате, демонтажата во зимно време може драстично да го продолжи векот на живеење на комарникот.

Роло комарник

Роло комарникот во последните година станува се попопуларен, поради неговиот механизам на отворање и затворање, роло комарникот има на долната страна куќички кои го држат затворен, со лесно притискање куќичките го пуштаат комарникот и мрежата се подига нагоре.

Комарниците се познати по тоа што се ставаат летно време поради зголемен број на инсекти, лесни се за монтирање и демонтирање за чистење на прозорот можете и сами да го демонтирате, демонтажата во зимно време може драстично да го продолжи векот на живеење на комарникот.

Scroll to Top