За Нас

За НАС

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАС

ОлРол фирма за производство и монтажа на ролетни, венецијанки, комарници, вариолајт и завеси. Нудиме монатажа на време, со квалитет и гаранција. Еститика или заштита ? Имаме опција за двете, за мерка можете да се јавите на телефонскиот број или да не контактирате преку социјалните мрежи инстаграм или фејсбук. Квалитетот можете да го проверите кај нас повелете во дуќанот кој што се наоѓа на ул.515 бр.6 Скопје

ОлРол соработува со повеќе дилери од Македонија.

Адреса

Скопје ул.515 бр.6 Скопје (Ќерамидница)

Телефонски број

+389 78 423 991

Е-маил

olrolmk@gmail.com

ОЛРОЛ

Што нуди ОЛРОЛ ?

ОлРол е фирма што гарантира за својата монтажа, нудиме повеќе од 200+ различни модели на решенија. Голем спектар на бои, квалитет и навремена монтажа. Јавете се и осигурајте се.

ОлРол се од ролетни

Scroll to Top