Алуминиумски венецијанки

Алуминиумските венецијанките се најдобар избор од финансика страна, со лесниот ротирачки систем се регулира светлината.

Економични и со едноставен стил кои што штитат од сонце.

Практичен систем за ракување и лесно одржливи, соодветни за домашни и деловни простори, прилагодени за различни ентериери со голем избор на бои, во понуда перфорирани бои, имитација на дрво, мат бои, и металик.

Димензии: 16мм, 25мм

Коси венецијанки

Косите алуминиумски венецијанки со лесен ротирачки систем се регулира светлината, разликата помеѓу обичните е во тоа што косите овозможуваат монтажа на прозори со дијагонална линија.

Економични и со едноставен стил кои што штитат од сонце.

Практичен систем за ракување и лесно одржливи, соодветни за домашни и деловни простори, прилагодени за различни ентериери со голем избор на бои, во понуда перфорирани бои, имитација на дрво, мат бои, и металик.

Димензии: 16мм, 25мм

Дрвени венецијанки

Дрвените венецијанки се совршен избор за естетика во вашиот дом или деловен простор.

Со лесниот ротирачки систем се прилагодува светлината.

Практичен систем за ракување и лесно одржливи, прилагодени за различен ентериер.

Scroll to Top