Вариолајт

Долгнавести вертикални ленти кои се совршено решение за заштита од сонце.

Роритачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашиот дом, деловен простор. Поради лесното ракување на овие завеси можете оптимално да ја контролирате светлината.

Материјалот е изработен од издржлива ткаенина во која ги има во голем избор на бои, одговараат на било кој декор.

Театар ваиолајт

Долгнавести вертикални ленти ист принцип како обичните, но со опција да се отвараат како театар завеси од двете страни неизменично во исто време.

Роритачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашиот дом, деловен простор.

Поради лесното ракување на овие завеси можете оптимално да ја контролирате светлината.

Материјалот е изработен од издржлива ткаенина во која ги има во голем избор на бои, одговараат на било кој декор.

Коси вариолајт

Долгнавести вертикални ленти кои се совршено решение за заштита од сонце.

Косите вариолајт завеси ни овозможуваат да бидат монтирани на прозори или врати со диагонална линија.

Роритачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашиот дом, деловен простор.

Поради лесното ракување на овие завеси можете оптимално да ја контролирате светлината. Материјалот е изработен од издржлива ткаенина во која ги има во голем избор на бои, одговараат на било кој декор.

Scroll to Top